Hoppa till sidans innehåll

Cafeteria


 

INFORMATION

 

till dig som ska stå i

 

KRS CAFETERIA

 

Kongahälla RS är en ideell förening och är beroende av att medlemmar ställer upp och hjälper till. Detta är ett viktigt sätt att få in lite mer pengar till verksamheten. Det är också en service för oss medlemmar att vi ska ha möjlighet att ta en fika.
(Detta räknas inte som ett medlemsengagemang)

 

Nyckeln till Cafeterian hämtas på kontoret. Barn under 15 år måste ha en vuxen med sig. Säg till alla i stallet att ni öppnar Cafeterian!! Endast de ansvariga får vara bakom disken.

 

Vi har satt upp er en dag när barnet ändå ska till ridskolan för att ni inte ska behöva åka hit en extra dag i veckan. (Om ni har bytt grupp under terminens gång så kan det bli att ni har en annan dag än när barnet rider) Vi är medvetna om att en del av er inte hinner hit till starttiden. Leder du barnet på lektion, stå i Cafeterian före och efter. Vi är glada för de timmar ni kan komma och har vi tur kanske någon annan vill ta hand om det tills ni kommer.

 

Gör en bock efter ditt barns namn i pärmen som finns i Cafeterian, så vi vet att du varit här. Där finns listor för varje veckodag. Kan du inte stå i Cafeterian vid det tillfälle du är uppsatt på, ringer du själv någon annan på listan och byter.

 

Det ska finnas 200 kr i växelkassan när du kommer, räkna så det stämmer. Ta betalt enligt den aktuella prislistan. Lämna 200 kr kvar i växelkassan när du är klar. Lägg resterande pengar i en godispåse och skriv utanpå hur mycket det är, dagens datum och ditt för- och efternamn. Stölder polisanmäles!

 

Öppna luckan. Värm tevatten och brygg kaffe efter beställning! (vi slänger onödigt mycket kaffe) Snabbkaffe finns också som alternativ. Bakverk finns i kylen och frysen att sälja. Ni behöver själva inte ta med något, men får om ni vill. Skriv datum om du lägger något i frysen.
Använd inte delicatobollar eller liknande att sälja som hembakt till kaffet. Utan sälj dessa separat vid sidan om. Det är viktigt att du skriver datum på det hembakta som är tinat och blir över. Annars vet inte nästa person som kommer om det ska säljas eller slängas. Observera att matsopor slängs separat!

 

Städa genom att sopa av golvet och torka av borden. Moppa golvet om det inte är någon annan där. Häll ut vattnet ur vattenkokaren. Släng sopor om det behövs, det gör du i soptunnorna utanför stallet. Glöm inte att stänga av alla apparater, släcka & låsa. Nyckel och påse med pengar lämnas till instruktören och får inte lämnas till någon mellanhand! Fråga gärna personalen om ni undrar över något.

 

Tack för att du hjälper till att hålla vår Cafeteria öppen!

Uppdaterad: 2017-10-12 13:51
Skribent: Therese Ehn
Epost: Adressen Gömd

 

VÅRA SPONSORER:

klvs rörläggeri

folkspel

sponsorhuset

hemmamålet

hööks logga

 

 

Postadress:
Kongahälla RS - Ridsport
Bronsåldersgatan 22
44254 Ytterby

Kontakt:
Tel: 0303-92045
E-post: This is a mailto link

Se all info