Hoppa till sidans innehåll

Medlemsengagemang


 

MEDLEMSENGAGEMANG HT 2016

Mailet har skickats ut till alla ordinarie elever i september 2016 från This is a mailto link  Kontakta oss om du inte har fått något.

Hej!

KRS är en idéell förening, det är medlemmar som sitter i styrelsen och föreningen har också anställd personal. De pengar klubben får in går direkt tillbaka till verksamheten. För att hålla nere kostnaderna så har vi ett ”medlemsengagemang” som också står med i medlemsavtalet på Horsemanager.

Föreningens medlemsengagemang innebär att du hjälper till på anläggningen i enlighet med KRS instruktioner minst 4 timmar per termin.

Det finns möjlighet att ”köpa sig fri” från engagemanget genom att betala en extra avgift på 500 kr per termin som du får via faktura.

Exempel på medlemsengagemang är kvällsfodrare, arbetsdagar, funktionär på större tävlingar mm.

(Hjälpa till på klubbtävlingar som du/ditt barn deltager i samt att du som har barn som rider står i cafeterian 1g/termin ingår dock inte i medlemsengagemanget.)

I detta mail finner du en lista där vi informerar om vilka olika former av medlemsengagemang som finns att välja på för HT 2016. Vänligen svara på detta mail och berätta vad du kan tänka dig att delta i under HT 2016. Glöm inte att skriva vilken elev det gäller och ange även den grupp som eleven rider i.

OBS: Om man inte hör av sig räknas det automatiskt som att man vill betala avgiften på 500 kr istället för att göra ett medlemsengagemang!

 

TILL VISSA AV NEDANSTÅENDE UPPGIFTER (1, 3 och 4) BEHÖVER VI FOLK OMGÅENDE!

 

1) ÖVERVÅNINGEN (Prio 1)

Göra i ordning övervåningen inför Teoriveckan (v.42). Vi vill kunna ha fler aktiviteter där uppe, som t.ex träning, samling, se på film, ha teori. Till denna grupp behövs händiga personer.

Ansvarig: Ej tillsatt, skall ordnas snarast.

 

2) UNDERHÅLL

För dig som är kunnig inom snickeri, el, vatten, avlopp & rör mm.

Ansvarig: Lena Liljeröd

 

3) INFÖR TÄVLING 23 SEPTEMBER

Städning av anläggningen inför tävlingen. Ca 3 personer. Samling 17.30.

Ansvarig: Kristina Lundahl

 

4) TÄVLING 24 SEPTEMBER

Div II Dressyr Ponny.

Cafeteria, funktionärer & iordningställande av tävlingen mm. Ca 20 personer behövs. KRS ser gärna att de som var med vid förra tävlingen kommer till denna också om de kan, då alla gjorde ett jättebra jobb.

Ansvarig: Katarina Hellsten

 

5) KVÄLLSFODRARE

Hästvana krävs. 3 tillfällen/termin. Nya KF måste fodra tillsammans med någon erfaren de första gångerna för att lära sig rutinerna. Man får gärna fodra två st tillsammans, båda får tillgodoräkna sig medlemsengagemanget.

Ansvarig: Therese Ehn

 

6) ARBETSDAGAR

2 oktober kl 10-14.

23 oktober kl 10-14.

13 november kl 10-14.

Ansvarig: Lena Liljeröd

 

7) STÄDNING

Städa kafeterian, toaletterna i manegen, samt toaletten i stallet. Man städar 3 gånger för att få ihop till sitt medlemsengagemant. Totalt ska städningen ske 2 gånger i veckan i 15 veckor, så det behövs 10 personer.

Ansvarig: Therese Ehn

 

8) FÄLTTÄVLANSBANA

Ridskolan har tänkt skapa en grupp för att bygga en fälttävlansbana i hagen som ligger mellan gångvägen mot City Gross och där man rider in på ridstigen. Till denna grupp behövers folk som är händiga och/eller bra på att planera och samordna.

Ansvarig: Ej tillsatt.

 

9) Jag gör mitt medlemsengagemang genom att vara med i: KRS STYRELSE/UNGDOMSSEKTION/TRANKÄRRSGRUPP/TRÄNINGSGRUPP

 

Uppdaterad: 22 SEP 2016 13:27

 

klvs rörläggeri

folkspel

sponsorhuset

hemmamålet

hööks logga

 

 

Postadress:
Kongahälla RS - Ridsport
Bronsåldersgatan 22
44254 Ytterby

Kontakt:
Tel: 0303-92045
E-post: This is a mailto link

Se all info