Hoppa till sidans innehåll

Tävlingssektionen


Här är vi som ansvarar för tävlingssektionen.

  Kristina Lundahl - Arbetar på AkzoNobel AB som projektledare.   Gift med Niclas och har 2 döttrar, Rebecka 14 år & Frida 10 år som båda rider på KRS i gul resp. vit grupp. Rebecka är även med i SPT junior. Jag har själv ridit i ett antal år i röd grupp, men har nu en paus för att stötta barnen och klubbens tävlingssektion. Mitt uppdrag i TS är bl a att administrera tävlingar & arrangemang i Ridsportsförbundets tävlingsdatabas, skriva propositioner, ta fram startlistor, boka domare & ansvarig i sekretariatet under tävlingar.

 

  Anna Blomqvist - Arbetar till vardags på Visma Enterprise AB som lösningsarkitekt. Gift med Patrik och har 2 barn varav Tea 14 år rider på KRS i röd grupp. Sonen Anton 6 år och maken Patrik spelar golf tillsammans. Jag rider själv på KRS i Röd grupp. Favorithästar är Barka, Bianco och Bianca. Mitt uppdrag i TS är marknadsföring inför tävlingar och övriga arrangemang, speaker på tävlingar. Huvudansvarig för domarbåset vid tävlingar.

 

Anne Lindqvist - Arbetar på Brose Sweden AB som assistent till vår VD. Gift med Jimmy och har 1 dotter, Felicia rider på KRS i gul grupp och är även med i SPT junior. Jag rider inte själv just nu utan stöttar Felicia i hennes utveckling. Mitt uppdrag i TS är bl a att adminstrera tävlingar & arrangemang i tävlingsdatabasen, ta fram startlistor, ha hand om Equipe under tävlingar & ansvarig i sekretariatet under tävlingarna.

 

  Katharina Göransson

 

  Sara Regnell -


Annica El-Mosleh - Mamma till Selma som rider i vit grupp. Rider inte själv just nu på KRS eftersom inte tiden räcker till. Jag driver eget företag och är med Selma i stallet. Därigenom får jag mycket av den positiva energin det ger av att vara med hästar. På KRS tävlingar brukar jag vara funktionärsansvarig.

 

 

Ni kan alltid nå oss på vår mailadress: This is a mailto link

 

Vad är det som tävlingssektionen gör för klubben:

Arrangerar tävlingar för klubbmedlemmar, ex klubbmästerskap i hoppning & dressyr, programridning, pay & ride, pay & jump.

Vi arrangerar också tävlingar på lokal nivå såsom Div 2 dressyr samt Bohuscupen dressyr.

Tillsammans med US och Styrelsen samordnar vi även vår familjedag.

 

Vad kan du som medlem hjälpa till med:

Var aktiv och ta reda på om vi skall arrangera något och meddela någon i tävlingssektionen om du vill & kan hjälpa till.

Det är mycket jobb med att ordna tävlingar och kräver många arrangerade eldsjälar som kan hjälpa till och göra det bästa av varje tillfälle. Du kanske kan baka en kaka som vi kan sälja i cafét eller så vill du hjälpa till med annat. Är man osäker på hur man gör, ta då kontakt med någon i sektionen så hjälper vi dig och visar hur man gör eller presenterar dig för någon som kan visa/hjälpa dig.

All hjälp vi kan få vid tävlingar underlättar för oss i sektionen och gör att vi orkar mer och därmed kan arrangera mer tävlingar, vilket är roligt för klubbens alla medlemmar.

Vill du ställa upp som funktionär? Sponsra oss med priser? Läs då mer under fliken "funktionärer" hör sen av dig till oss! Har du förslag på vad man kan ha för tävlingar mm, maila till oss i tävlingssektionen på: This is a mailto link

Under fliken "funktionärer" hittar du även en beskrivning om vad man gör på varje plats på de olika tävlingarna.

 

 

Uppdaterad: 28 FEB 2018 18:32
Skribent: Anne Lindqvist

 

klvs rörläggeri

folkspel

sponsorhuset

hemmamålet

hööks logga

 

 

Postadress:
Kongahälla RS - Ridsport
Bronsåldersgatan 22
44254 Ytterby

Kontakt:
Tel: 0303-92045
E-post: This is a mailto link

Se all info