Hoppa till sidans innehåll

Inför HT20!

02 JUL 2020 12:01
  • Uppdaterad: 02 JUL 2020 12:01

Tack för vårterminen alla elever, föräldrar och andra
som är aktiva på klubben!

Mån v.32 börjar höstterminen 2020 och som vi informerat om börjar vi alltså en vecka tidigare än innan. Någon ny grupp kan komma att dra i gång lite senare. 

Torsdag eller fredag v.27 kommer länken från Horsemanager där du som ordinarie elev (myndig/målsman) gör valet om du vill betala hela höstterminens faktura på en gång eller om du vill dela upp. (Påverkar inte uppsägningstiden)
Du gör alltså det valet själv och har 10 dagar på dig från att mailet skickas ut. 

Avtalet i Horsemanager, gäller för alla som är på KRS, är uppdaterat. Gå in och läs igenom och godkänn. Uppsägningstiden inför VT21 och framåt är ändrad och några punkter är förtydligade. 

Våra utvecklande Hoppkurser med max 4 elever/gång för olika nivåer varje vecka fortsätter på fredagar. Våra Sport & Tävlingsgrupper (SPT) kommer också att fortsätta.

Privatlektioner (PL) och kurser kommer som vanligt att finnas på "Aktiviteter" i Horsemanager i höst. Det går också bra att boka PL med instruktör om det inte finns något ute som passar. Vi bokar in ca två veckor framåt.

Teoriveckan kommer att vara v.41

Hästarna går snart på välbehövligt bete och personalen går på semester. 
Kontoret dvs tel 0303-92045 och mail This is a mailto link bemannas igen v.32. Lämna meddelande på telsvar så ringer vi upp då. 

Önskar er en härlig sommar!

Skribent: Therese Ehn
E-post: Adressen Gömd

 

 

folkspel

sponsorhuset

hööks logga

 

 

Postadress:
Kongahälla RS - Ridsport
Bronsåldersgatan 22
44254 Ytterby

Kontakt:
Tel: 030392045
E-post: This is a mailto link

Se all info