Hoppa till sidans innehåll

Cafeteria


KONGAHÄLLA RS CAFETERIA

(Uppdaterad 20180316)

KRS är en ideell förening och är beroende av att medlemmar ställer upp och gemensamt hjälps åt. Att stå i Cafeterian är inget krav, men ett starkt önskemål då detta är ett viktigt sätt att få in mer pengar till verksamheten som i sin tur gynnar ditt barn. Det är också en service för oss medlemmar att vi ska ha möjlighet att ta en fika när vi är på KRS.

(Detta räknas inte som ett medlemsengagemang)

Nyckeln till Köket/Cafeterian hämtas på kontoret. Barn under 15 år måste ha en vuxen med sig.
Säg till alla i stallet och på läktaren att ni öppnar försäljningen i Cafeterian, så att de vet att det är öppet.  Endast de ansvariga får vara bakom disken.


Vi har satt upp er en dag när barnet ändå ska till ridskolan för att ni inte ska behöva åka hit en extra dag i veckan. (Om ni har bytt grupp under terminens gång så kan det bli att ni har en annan dag än när barnet rider) Vi är medvetna om att en del av er inte hinner hit till starttiden. Leder du barnet på lektion, stå i Cafeterian före/efter. Vi är glada för de timmar ni kan komma och har vi tur kanske någon annan vill ta hand om det tills ni kommer.


Gör en bock efter ditt barns namn i pärmen som finns i Cafeterian, så vi vet att du varit här. Där finns listor för varje veckodag. Kan du inte stå i Cafeterian vid det tillfälle du är uppsatt på, ringer du själv någon annan på listan och byter.


Det ska finnas 200 kr i växelkassan när du kommer, räkna så det stämmer. (Skriv på påsen om det inte stämde alternativt meddela Therese.) Ta betalt enligt den aktuella prislistan. Lämna 200 kr kvar i växelkassan när du är klar. Lägg resterande pengar i en godispåse och skriv utanpå hur mycket det är, dagens datum och ditt för- och efternamn. Stölder polisanmäles!


Öppna luckan. Värm tevatten och brygg kaffe efter beställning! (vi slänger onödigt mycket kaffe) Snabbkaffe finns också som alternativ. Bakverk finns i kylen och frysen att sälja. Ni behöver inte ta med något eget, men får om ni vill. Skriv datum om du lägger något i frysen och kylen.

Använd inte delicatobollar eller liknande att sälja som hembakt till kaffet. Utan sälj dessa separat vid sidan om. Det är viktigt att du skriver datum på det hembakta som är tinat och blir över. Annars vet inte nästa person som kommer om det ska säljas eller slängas. Observera att matsopor slängs separat!


Städa innan du går hem. Häll även ut vattnet ur vattenkokaren. Släng sopor i soptunnorna utanför stallet om det behövs. Glöm inte att stänga av alla apparater, släcka & låsa. Nyckel och påse med pengar lämnas till instruktören och får inte lämnas till någon mellanhand! Är ingen i stallet så lämnas det till instruktören som står i ridhuset.


Tack för att du hjälper till att hålla vår gemensamma Cafeteria öppen!

 


OBSERVERA!

*Nyckel & påse med pengar lämnas till instruktören och får inte lämnas till någon mellanhand!

Är ingen personal i stallet så lämnas det till instruktören som står i ridhuset. Dock får ni då ropa på instruktören dvs inte bara öppna porten till ridhuset, för då blir hästarna rädda.

* Är vattnet fruset får ni hämta i stallet.

*Saknas det något städmaterial i Cafeterian så bör det finnas på nedervåningen i städskrubben bredvid toaletterna. Är det slut där eller nästan slut maila This is a mailto link

Uppdaterad: 16 MAR 2018 12:17 Skribent: Therese Ehn
E-post: Adressen Gömd

 

 

folkspel

sponsorhuset

hööks logga

 

 

Postadress:
Kongahälla RS - Ridsport
Bronsåldersgatan 22
44254 Ytterby

Kontakt:
Tel: 030392045
E-post: This is a mailto link

Se all info