Hoppa till sidans innehåll

Ordinarie elev


ORDINARIE ELEV:

Som ordinarie elev rider du lektion en gång/vecka. Du avbokar själv din lektion i HM om du inte kan komma, bokar igenridningar och kan se vilken häst du skall rida på din lektion mm. 

 

Tänk på att alltid avboka din lektion i HM om du inte kan komma! Avbokning samma dag senast mån-fre kl.13,00 och lör kl.8,00 ger rätt att rida igen din gång i mån av plats i en likvärdig grupp under samma termin. Igenridning bokar du själv i HM mån-fre före kl.14,00 och lördagar kl.8,30. Igenridningar är inte ombokningsbara.

 

Observera detta innan du bokar en igenridning:

  • Dressyr tas igen på dressyrlektion
  • Hoppning tas igen på antingen hopp- eller dressyrlektion
  • Teori tas igen på teorilektion (bokas via kontoret) 
  • Kolla att det är rätt grupp och datum som du vill boka!

 

RIDSKOLEAVTAL & MEDLEMSKAP:

Läs noga igenom Ridskoleavtalet i HM. Medlemskap är obligatoriskt för alla lektions- & privatryttare som använder anläggningen (utom prova på). Även skötare ska vara det. Medlemskap löses per kalenderår i HM. Genom medlemsavgiften är man olycksfallsförsäkrad på anläggningen. En stor del av medlemsavgiften går till Svenska Ridsportförbundet.

 

Som ordinarie elev förbinder du dig att betala för terminen ut och vid uppsägning maila kontoret This is a mailto link minst 4 veckor innan terminsslut om du inte vill fortsätta terminen därefter. Det finns ingen möjlighet att säga upp sig mitt i terminen. (Endast om du lämnat återbud i tid samt har ett giltigt läkarintyg har du möjlighet att få tillbaka dina pengar.)

 

Inför ny termin: Som ordinarie elev har du 10 dagar på dig från att gruppen faktureras att välja om du vill dela upp terminsavgiften i HM, sedan får du en faktura till din mail varje gång det är dags att betala. Gör du inget val skapas en faktura på hela terminsavgiften.

 

Det är viktigt att du själv uppdaterar dina kontaktuppgifter i HM vid eventuella förändringar!

 

För att få in lite mer pengar till föreningen delar vi ut 3 st bingolotter till alla elever/termin. Dessa får ni en snabbfaktura på i efterhand via mail.

 

Vi hoppas också på att du som har barn/ungdom kan stå i cafeterian 1 gång/termin. Detta är också för allas trevnad att kunna ta en kaffe & fika.

 

Logga in i HM ca 1g/v för att inte missa viktig information från föreningen. Komplettera detta med hemsidan www.kongahallars.nu eller KRS facebooksida.

 

Vid frågor kontakta maila till This is a mailto link

Uppdaterad: 09 JUN 2016 12:06 Skribent: Therese Ehn
E-post: Adressen Gömd

 

 

folkspel

sponsorhuset

hööks logga

 

 

Postadress:
Kongahälla RS - Ridsport
Bronsåldersgatan 22
44254 Ytterby

Kontakt:
Tel: 030392045
E-post: This is a mailto link

Se all info