Hoppa till sidans innehåll

Igenridning och Uppsägning


 

ÅTERBUD OCH IGENRIDNING 

 

KRS erbjuder medlemmar möjlighet till igenridning för missad lektion om korrekt återbud har lämnats enligt gällande riktlinjer:

 

Återbud skall lämnas genom att du loggar in på ditt konto på HM och avbokar din ridlektion innan kl. 13.00 mån-fre och innan 8.00 på lördagar. 

 

Du bokar själv igenridning via ditt konto på HM. Där väljer du dag och grupp enligt föreningens kriterier.

 

Igenridning skall ske under innevarande termin. De förfaller vid termines slut. När du bokat en igenridning, men av någon anledning inte kan komma, så förfaller den igenridningen.

 

Systemet i Horsemanager är uppbyggt så för att man inte ska kunna boka på, av, på, av, på, av samma igenridningsgång då det hindrar andra elever från att kunna boka sig.

 

 

UPPSÄGNING AV PLATS


Här är ett utdrag ut avtalet i Horsemanager:

"Uppsägning av din plats

Uppsägning av din plats inför nästa termin skall ske skriftligt senast fyra veckor innan innevarande terminen är slut. Uppsägningen ska undertecknas av eleven eller målsman (gäller för elever under 18 år). Uppsägningen kan mailas in till This is a mailto link, men du ansvarar själv för att få en bekräftelse på att din uppsägning kommit fram. Uppsägning vid andra tider godkänns inte och du kan inte få pengarna tillbaka." 

 

För mer information läs hela avtalet i Horsemanager och har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa kontoret tel:0303-92045 

Uppdaterad: 07 APR 2017 11:49

 

 

folkspel

sponsorhuset

hööks logga

 

 

Postadress:
Kongahälla RS - Ridsport
Bronsåldersgatan 22
44254 Ytterby

Kontakt:
Tel: 030392045
E-post: This is a mailto link

Se all info