Hoppa till sidans innehåll

Hästarna_MG_8576.jpg

Barka
Sto

F. 2004
Ägare: Linda Antonsson

Barka är en duktig och uppskattad liten häst som numera ägs av Linda Antonsson. Hon går med i verksamheten några dagar i veckan. Barka bor nere i medlemsstallet, så ta upp henne till lektionstallet inför din ridlektion.

_MG_8576.jpg

Bianca
(Bielka)
Sto

F. 2004

Bianca är en snäll häst som är åt det lugnare hållet i ridningen, hon kommer från Polen och är tidigare körhäst. Hon är välutbildad i dressyren och gillat att hoppa. Bianca är såpass snäll att hon går med även i knattegrupperna med de små barnen.


_MG_8576.jpg

Bianco
(Ballinaclogh Bianco)
Valack

F. 2007

Bianco är lika stor som han är snäll! En riktig nallebjörn. Bianco gillar att hoppa och är väldigt trygg och stabil i ridningen. Han går med i alla grupper, även med de minsta barnen. Bianco är importerad från Irland.


_MG_8576.jpg

Calle
(Calamar)

Valack
F. 2011

Calamar är en stor vänlig häst som tävlat hoppning på hög nivå i Tyskland innan han kom till KRS. En duktig och stabil häst som vi är väldigt glada över! Calle är med i vår Sport & tävlingsgrupp och har även varit iväg med Linda Skog på terränghoppning och fälttävlan. 

_MG_8576.jpg
Christmas Ed
(Grawn Jazz)
Valack

F. 2011

Ed är inköpt av pengar som KRS medlemmar samlat in genom att sälja Bingolottos julkalendrar. Han är en snäll häst som är fin i både dressyr och hoppning. Ed är väldigt trygg och snäll i ridningen men kan vara lite sur i stallet så är du osäker be personalen om hjälp. Ed är importerad från Irland.


_MG_8576.jpg
Christmas Sunny
(Little Miss Sunset)
Sto

F. 2010

Sunny är ett stort kraftig sto, men trots sin storlek så rör hon sig lätt och smidigt. Sunny är väldigt trevlig i dressyren och gillar att hoppa. Hon gillar att bli kliad vid svansroten. Sunny är inköpt av pengar som våra medlemmar samlat ihop genom att sälja Bingolottos julkalendrar.


_MG_8576.jpg
Christmas Bell
(Tinkerbell)
Sto

F. 2009
Tinkerbell är en pigg och glad ponny. Hon är väldigt snäll i all hantering och ridning. Tinkerbell är med i vår Sport & tävlingsgrupp. Inköpt för pengar som våra medlemmar samlat ihop genom att sälja Bingolottos julkalendrar. 

_MG_8576.jpg
Cizzi
(LVS Cadiz)
Sto

F. 2009

Cizzi är en väldigt snäll häst som även går med de mindre barnen på lektion. Hon är käck i dressyren och gillar att hoppa. Cizzi är importerad från Irland och gick där 110cm hoppning.


_MG_8576.jpg

Gazelle B
Sto

F. 2011

Ett nätt fint sto som älskar att få uppmärksamhet. Gazelle är väldigt trevlig i dressyren och gillar att hoppa. Hon är med i vår Sport & tävlingsgrupp. En mycket uppskattad ridskolehäst! 

_MG_8576.jpg

Kasper
Valack

F. 1996

Kasper är vår minsta och äldsta ponny. Trots sin ålder så älskar han att jobba och är pigg och glad. Kasper är snäll i alla hantering och framförallt med de minsta barnen. Kasper använder vi till ponnyridning och till de mindre barnen.

_MG_8576.jpg

Kung Louie
Valack

F. 2004

Louie är en mycket uppskattad liten ridskoleponny, han är mångas favorit. En väldigt snäll och trygg ponny att rida. Trevlig i dressyr och gillar att hoppa, dock kan han vara lite lurig och försöka smita förbi bommar och hinder första gången man rider an så man får vara lite bestämd. 

_MG_8576.jpg

Lady Grey
(Munsboro Lady Grey)
Sto

F. 2004

Irländsk ponny som kom till oss sommaren 2014. Grey är lite rädd om sitt huvud så man får tänka på att vara lite extra försiktig när man tränsar henne och borstar nära huvdet. Annars är Grey en väldigt snäll och omtyckt ponny, hon gillar att hoppa.


_MG_8576.jpg

Mynta
Sto

F. 1999

Mynta är en riktigt trygg och stabil ponny med ett väldigt stort hjärta. En av de snällaste hästar vi mött! Väldigt omtyckt av både vuxna och barn. Mynta börjar bli till åren och går därför bara med på barnlektioner. 


_MG_8576.jpg

Nelson
Valack

F. 2000
Ägare: Familjen Hessfelt

En snäll och rolig ponny som numera ägs av Familjen Hessfelt. Nelson bor i medlemsstallet och går med i verksamheten några dagar i veckan. Inför din lektion så tar du upp Nelson till lektionsstallet när du ska göra iordning honom. 

_MG_8576.jpg
Nially Mac
Valack

F. 2009

Mac är en otroligt snäll och trygg ponny av den kraftigare modellen. Han rör sig smidigt i dressyren och gillar att hoppa. Mac är väldigt omtyckt av både barn och vuxna. Importerad från Irland.


_MG_8576.jpg
Oscar
Valack

F. 2001

En snäll ponny som tidigare ägdes av Annika Teibl. Oscar är trevlig i dressyren och älskar att hoppa. En väldigt omtyckt ponny. 


_MG_8576.jpg
Radar
Valack

F. 2009

En ponny som vi hyr till ridskolan. En väldigt duktig ponny, går fint i både dressyr och hoppning, snäll i stallet. Radar är med i SPT och har tävlat för klubben flertal gånger med fina resultat.


_MG_8576.jpg
Rosa
(Innocent Rosie)
Sto
F. 2008

En välutbildad och trevlig ponny. Nätt i modellen och ger en otrolig ridkänsla. Har tävlat höga klasser i dressyr innan hon kom till KRS och gillar att hoppa. Ridskolan är väldigt nöjd att ha Rosa bland ridskolehästarna!


_MG_8576.jpg

Rosie
(Drumgownagh Rosie)
Sto

F. 2011

En lite bestämd ponny med hjärtat på rätt ställe. Vädigt snäll i all hantering. Trevlig i dressyren och gillar att hoppa. Rosie är med i vår Sport & tävlingsgrupp. Importerad från Irland.

_MG_8576.jpg

Royal Girl
Sto

F. 2012

En snäll ponny som kommer från Irland, kom till KRS sommaren 2017. En ponny som gillar arbete och alltid gör sitt bästa. Royal älskar att hoppa!  Royal är med i vår Sport & tävlingsgrupp.


_MG_8576.jpg
Ruben
Valack

F. 2015
Ett av våra nyaste tillskott till ridskolan. En väldigt snäll och trevlig häst som är lika snäll som han är stor! En väldigt social och glad häst som ridskolan tror mycket på. 
Uppdaterad: 21 SEP 2021 14:01

 

 

folkspel

sponsorhuset

hööks logga

 

 

Postadress:
Kongahälla RS - Ridsport
Bronsåldersgatan 22
44254 Ytterby

Kontakt:
Tel: 030392045
E-post: This is a mailto link

Se all info