Hoppa till sidans innehåll

Tävlingssektionen


Du når Tävlingssektionen (TS) på vår mailadress: This is a mailto link

 

Vad är det som tävlingssektionen gör för klubben:

Arrangerar tävlingar för klubbmedlemmar och utomstående  tex hoppning & dressyr, programridning, pay & ride, pay & jump.

Vi arrangerar också tävlingar på lokal nivå såsom tex Div 2 dressyr samt Bohuscupen dressyr.

 

Vad kan du som medlem hjälpa till med:

Var aktiv och ta reda på om vi skall arrangera något och meddela någon i tävlingssektionen om du vill & kan hjälpa till.

Det är mycket jobb med att ordna tävlingar och kräver många arrangerade eldsjälar som kan hjälpa till och göra det bästa av varje tillfälle. Du kanske kan baka en kaka som vi kan sälja i cafét eller så vill du hjälpa till med annat. Är man osäker på hur man gör, ta då kontakt med någon i sektionen så hjälper vi dig och visar hur man gör eller presenterar dig för någon som kan visa/hjälpa dig.

All hjälp vi kan få vid tävlingar underlättar för oss i sektionen och gör att vi orkar mer och därmed kan arrangera mer tävlingar, vilket är roligt för klubbens alla medlemmar.

Vill du ställa upp som funktionär? Sponsra oss med priser? Läs då mer under fliken "funktionärer" hör sen av dig till oss! Har du förslag på vad man kan ha för tävlingar mm, maila till oss i tävlingssektionen på: This is a mailto link

Under fliken "funktionärer" hittar du även en beskrivning om vad man gör på varje plats på de olika tävlingarna.

 

 

Uppdaterad: 07 SEP 2021 15:05 Skribent: Anne Lindqvist

 

 

folkspel

sponsorhuset

hööks logga

 

 

Postadress:
Kongahälla RS - Ridsport
Bronsåldersgatan 22
44254 Ytterby

Kontakt:
Tel: 030392045
E-post: This is a mailto link

Se all info